Rife Frekvenser

Posted on Healing

Royal Raymond Rife var en amerikansk opfinder og tidlig repræsentant for tidsforstørrelse med høj forstørrelse af cine-mikrografi.

Rife er kendt for sine mikroskoper, som han hævdede kunne observere levende mikroorganismer med en forstørrelse, der blev anset for umulig på sin tid, og for opfindelsen af en “oscillerende stråle”, som han mente kunne behandle forskellige lidelser ved at “devitalisere sygdomsorganismer” ved hjælp af radiobølger. Selv om han kom til at samarbejde med videnskabsfolk, læger og opfindere fra den tid, og hans resultater blev offentliggjort i aviser og videnskabelige tidsskrifter som Smithsonian Institutions årsrapport fra 1944, blev de senere afvist af American Medical Association (AMA), American Cancer Society (ACS) og den almindelige videnskab.

Rife’s tilhængere hævder fortsat, at impulser af elektromagnetiske frekvenser kan uskadeliggøre kræftceller og andre mikroorganismer, der er ansvarlige for sygdomme. De fleste af disse påstande har ingen videnskabelig forskning til støtte for dem, og Rife-maskiner er ikke godkendt til behandling af sundhedsmyndigheder i verden. Flere promotorer er blevet dømt for sundhedssvindel og er blevet sendt i fængsel.

Efter udgivelsen af denne bog blev en række apparater med Rife’s navn markedsført som kur mod forskellige sygdomme som kræft og AIDS. En analyse foretaget af Electronics Australia viste, at et typisk “Rife-apparat” kostede 105 AU$ for et rudimentært kredsløb, der blot producerede en lille pulserende elektrisk strøm (med en enkelt fast frekvens på ca. 40 kHz). Det bestod af et 9-volts batteri, ledninger, en afbryder, en standard 555-timerchip og to korte kobberrør, der skulle fungere som håndholdte elektroder, og som leverede en strøm, der ifølge forfatteren højst var på 1 milliamp. Dens udformning var faktisk næsten identisk med den “zapper”-anordning, som Hulda Clark reklamerede for, snarere end at have meget til fælles med Rife’s oprindelige apparater. Han beskrev dette som “toppen af et enormt isbjerg”, idet der også var en lang række mere avancerede apparater til salg fra forskellige leverandører, der varierede meget i design og i pris fra 1.500 AU$ til 34.000 AU$.

Sådanne “Rife-apparater” har spillet en fremtrædende rolle i flere sager om sundhedssvindel i USA, som typisk har været centreret om apparaternes ubrugelighed og de storslåede påstande, som de markedsføres med. I en sag fra 1996 blev sælgerne af et “Rife-apparat”, der hævdede at kunne helbrede en lang række sygdomme, herunder kræft og AIDS, dømt for sundhedsbedrageri. Dommeren beskrev dem som “målrettet mod de mest sårbare mennesker, herunder dem, der lider af uhelbredelige sygdomme”, og som gav dem falske forhåbninger. I nogle tilfælde er kræftpatienter, der har afbrudt kemoterapi og i stedet har brugt disse apparater, døde. Et par fra Mount Vernon, Donald og Sharon Brandt, der drev en hemmelig sundhedsklinik baseret på Rifes opfindelser, er blevet idømt en kort fængselsstraf. Rife-apparater er i øjeblikket klassificeret som en undergruppe af radionics-apparater, som af almindelige eksperter generelt betragtes som pseudomedicin. I Australien er brugen af Rife-maskiner blevet beskyldt for at være skyld i kræftpatienters død, som kunne være blevet helbredt med konventionel behandling. I 2002 blev John Bryon Krueger, som drev Royal Rife Research Society, idømt 12 års fængsel for sin rolle i et mord og modtog samtidig en dom på 30 måneder for ulovligt salg af Rife-apparater. I 2009 dømte en amerikansk domstol James Folsom for 26 forbrydelser for salg af Rife-apparater, der blev solgt som “NatureTronics”, “AstroPulse”, “BioSolutions”, “Energy Wellness” og “Global Wellness”.

Rife-frekvenser er snart på vej.

Read more >

Hvad er binaurale beats?

Posted on Binaural

Medicinsk gennemgået af Dan Brennan, MD på April 12, 2021

I denne artikel

  • Din hjerne og Binaural Beats
  • De 5 typer af hjernebølger, der påvirker Binaural Beats
  • Fordele ved Binaural Beats
  • Bivirkninger af Binaural Beats

Et binauralt beat er en illusion skabt af hjernen, når du lytter til to toner med lidt forskellige frekvenser på samme tid.

Din hjerne og binaurale beats

Din hjerne fortolker de to toner som sit eget beat. De to toner tilpasser sig til dine hjernebølger for at frembringe et beat med en anden frekvens. Denne frekvens er forskellen i hertz (Hz) mellem de to toners frekvenser.

Hvis du f.eks. lytter til en 440 Hz-tone med dit venstre øre og en 444 Hz-tone med dit højre øre, hører du en tone på 4 Hz.

Når du lytter til binaurale beats, svarer din hjerneaktivitet til den frekvens, der er fastsat af beatets frekvens. Dette kaldes den frekvensfølgende effekt. Det betyder, at du kan bruge binaurale beats til at træne din hjerne til at opnå en bestemt mental tilstand.

Det overlegne olivariekompleks og binaurale beats. Det overlegne olivariekompleks, der ligger i hjernestammen, er den første del af hjernen, der behandler lydinput fra begge ører. Det overlegne olivariekompleks synkroniserer forskellige aktiviteter fra de mange neuroner i hjernen. Dette kompleks reagerer, når det hører to nærliggende frekvenser og skaber et binauralt beat, som ændrer hjernebølgerne. Synkroniseringen af de neurale aktiviteter i hele hjernen kaldes entrainment.

Entrainment er ikke kun relateret til binaurale beats. Det er en almindelig del af hjernens funktion. Ifølge nogle forskere kan de, når du lytter til visse binaurale beats, øge styrken af visse hjernebølger. Dette kan øge eller holde forskellige hjernefunktioner, der styrer tænkning og følelser, tilbage eller øge dem.

De 5 typer hjernebølger, der påvirker binaurale beats

Neuroner i din hjerne bruger elektriske signaler til at skabe tanker, følelser og adfærd. Når neuroner synkroniseres, skaber dette hjernebølger. Hjernebølger kan måles ved hjælp af en teknik kaldet elektroencefalografi (EEG). Denne teknik indebærer elektroder, der sættes på hovedbunden for at registrere elevsignaler.

Hjernebølger kan spænde fra lav frekvens til høj amplitude og fra høj frekvens til lav amplitude. Hjernebølgerne skaber binaurale beats. Dette fører til forskellige mentale tilstande, som påvirker hjernen på forskellige måder.

Der findes fem forskellige hjernebølger:

Delta: 1-4 Hz. Delta er den laveste frekvenstilstand, og den er forbundet med:

  • Dyb søvn
  • Helbredelse og smertelindring
  • Meditation
  • Anti-aldring: kortisolreduktion/DHEA-forøgelse
  • Adgang til det ubevidste sind

Theta: 4-8 Hz. Theta binaurale beats fordele omfatter:

  • Meditation
  • Dyb afslapning
  • Kreativitet

Alpha: 8-14 Hz. Når du befinder dig i en alfatilstand, er din hjerne fokuseret og produktiv. Alpha-hjernebølger hjælper dig med at:

  • slappe af og fokusere
  • Reducere stress
  • Bevare positiv tænkning
  • Øge dine indlæringsevner
  • Let at engagere dig i aktiviteter og omgivelserne, fordi du er i en tilstand af flow
  • Beta: 14-30 Hz. Beta er en hjernebølge med højere frekvens og hjælper med at:
  • at holde din opmærksomhed fokuseret
  • Analytisk tænkning og løsning af problemer
  • Stimulering af energi og handling
  • Kognition på højt niveau

Gamma: 30-100 Hz. Med en højere frekvens end beta hjælper disse hjernebølger med at:

  • Øget kognitiv forbedring
  • Opmærksomhed på detaljer, hvilket hjælper med at huske hukommelsen
  • En anderledes måde at tænke på, hvilket er et tegn på kreativitet

Fordele ved binaurale beats

Der mangler klinisk forskning om binaurale beats. Beviserne for den frekvensfølgende effekt er modstridende og ufyldestgørende. Tal med din læge, før du forsøger at bruge binaural beats af helbredsmæssige årsager.

Fordelene ved binaurale beats omfatter:

  • Øget kreativitet og kognitiv forbedring
  • Reduceret angst og forbedret humør
  • Hjælp til at komme ind i en meditativ tilstand
  • Forbedrede søvnvaner
  • Hjælper med at forbedre fokus, opmærksomhed og hukommelse

Bivirkninger af Binaural Beats

Depression. Nogle undersøgelser har forbundet binaurale beats med øgede følelser af depression.

Nogle mennesker, der lyttede til binaurale beats, oplevede korte udbrud af angst, vrede og forvirring, der varede kortvarigt.

Der er dog ikke entydig forskning, der støtter binaural beat som et selvstændigt medicinsk behandlingsværktøj. Binaural beat-terapi kan ikke bruges i stedet for konventionel terapi, men det kan bruges som en supplerende strategi, hvis det drøftes med en læge. Forskning viser, at binaurale beats er gode for den mentale sundhed, da det er forbundet med at fremme positive følelser. da mange binaurale beats er frit tilgængelige, varierer reaktionerne på beatsene fra person til person. Individer skal eksperimentere med forskellige binære beats for at finde dem, der passer til dem. Effektiviteten af binaurale beats afhænger af lytteren. Nogle mennesker vil finde beatsene effektive. Andre vil måske finde dem irriterende og uproduktive.

Read more >

Hvad er solfeggiofrekvenser?

Posted on Healing

Solfeggio-frekvenserne udgør en 6-tone skala bestående af seks toner, som først blev brugt i religiøs musik i det 11. århundrede. Desuden findes der henvisninger til disse frekvenser allerede i tidlig bibelsk tid. Solfeggiofrekvenserne henviser til specifikke klangfarver, der støtter og fremmer forskellige aspekter af sindets og kroppens sundhed. De seks centrale Solfeggio-frekvenser er vist i følgende liste.

– 396 Hz – frigørelse fra skyld og frygt
– 417 Hz – ophævelse af situationer og fremme af forandring
– 528 Hz – Transformation og mirakler (DNA-reparation)
– 639 Hz – Forbindelse/relationer
– 741 Hz – Udtryk/løsninger
– 852 Hz – Tilbagevenden til åndelig orden

Hvad er en frekvens?

Frekvens er en fysisk størrelse og angiver, hvor mange gentagne processer (f.eks. vibrationer) der forekommer pr. sekund. Enhedssymbolet for frekvens er 1 Hz (Hertz). Dvs. med en musik i 432 Hz sker der 432 svingninger i sekundet.

Hvad er en solfeggio?

Solfeggio er et begreb fra musikteorien. Den italienske betegnelse “solfeggio” bruges til at beskrive en tone- og node-teori fra musikteorien. Dens franske synonym er “solfège”. Det henviser til undervisning i toner og toner via hørelære og ved hjælp af stemmeøvelser. I dag bruges solfeggio stadig i musikundervisningen.

Hvor kommer solfeggio-frekvenserne fra?

Solfeggio-frekvenserne menes at stamme fra oldtiden og er de grundlæggende lyde, der bruges i både den vestlige kristendom og østindiske religioner. Desuden blev de allerede sunget af de gregorianske munke og brugt i gamle indiske sanskrit-sange.

Oprindelsen af den gamle Solfeggio-skala.

Ifølge professor Willi Apel kan oprindelsen af den gamle solfeggio-skala spores tilbage til en middelalderlig hymne til Johannes Døberen. Hymnen har det særpræg, at de første seks linjer af musikken hver især begyndte på de første seks på hinanden følgende toner i skalaen, og således blev den første stavelse i hver linje sunget en tone højere end den første stavelse i den foregående linje. Da musikken havde en matematisk resonans, var de oprindelige frekvenser tilsyneladende i stand til at inspirere menneskeheden og være “tættere på Gud”.

Da der ikke fandtes stemmemaskiner i oldtiden, er der således ingen historiske eller videnskabelige beviser for, at der dengang fandtes solfeggiofrekvenser, eller at instrumenter blev stemt frekvensmæssigt nøjagtigt på den tid.

Genopdagelse af solfeggiofrekvenserne i det 20. århundrede.

Læge og forsker Dr. Joseph Puleo genopdagede solfeggiofrekvenserne i 1970’erne og gjorde offentligheden opmærksom på deres fordele. I sin forskning brugte han matematisk talreduktion til at identificere seks målbare toner, der kunne genoprette balancen i kroppen. Solfeggio-frekvenserne blev anset for at have dybtgående virkninger på det bevidste og ubevidste sind for at stimulere healing og fremme vitalitet.

Hvilken virkning har Solfeggio-frekvenser på mennesker?

De 6 kernefrekvenser har forskellige virkningsområder. I nogle tilfælde tilskrives helbredende lyde til Solfeggio-frekvenserne. I den følgende Solfeggio-frekvenstabel finder du kernefrekvensernes virkninger beskrevet:

396 Hz
Den første af de oprindelige frekvenser siges at hjælpe os med at frigøre os fra følelser af skyld og frygt. Disse kan være to af de største usynlige forhindringer, vi står over for i livet.

417 Hz
Den anden frekvens hjælper med at ophæve situationer og lette ændringer i vores liv. Med dens støtte kan vi bearbejde traumatiske oplevelser fra vores fortid og frigøre os fra dem.

528 Hz
Den tredje frekvens er måske den mest kendte (og mest kontroversielle), da den har ry for at skabe fantastiske forandringer og mirakler. Den er endda blevet sat i forbindelse med reparation af menneskeligt DNA, de mest grundlæggende byggesten i vores krop og sind.

639 Hz
Den fjerde frekvens siges at forbedre vores forbindelse og relationer med dem omkring os. Det kan være at reparere anstrengte forhold eller at lade nye forhold opstå.

741 Hz
Den femte frekvens er relateret til personlige udtryk og løsninger. Den hjælper os med at åbne op og dele vores gaver mere fuldt ud med verden.

639 Hz
Den fjerde frekvens har til formål at forbedre vores forbindelse og relationer med de mennesker, der er omkring os. Det kan være at reparere anstrengte relationer eller tillade nye relationer at opstå.

741 Hz
Den femte frekvens er forbundet med personlige udtryk og løsninger. Den hjælper os med at åbne op og dele vores gaver mere fuldt ud med verden.

852 Hz
Den sjette og sidste af de oprindelige frekvenser bringer os til åndelig orden. Den forbedrer vores adgang til det åndelige eller sublime.

Er virkningen af Solfeggio-frekvenserne videnskabeligt bevist?

På hvilken måde solfeggiofrekvenserne opnår netop de virkninger, som er vist i tabellen over solfeggiofrekvenser, er ikke videnskabeligt bevist, så vidt vi ved. Derfor kan man se på de ovennævnte virkninger af frekvenserne med et meget interesseret, men ikke videnskabeligt begrundet synspunkt. Ikke desto mindre findes der nogle videnskabelige undersøgelser, der omhandler den generelle virkning af Solfeggio-frekvenserne.

528 Hz Musik med stressreducerende virkning på nervesystemet.

I en undersøgelse foretaget af Graduate School of Medicine of Juntendo University i Tokyo (Japan) blev f.eks. den stressreducerende virkning af 528 Hz-musik på det endokrine og autonome nervesystem undersøgt. Disse resultater tyder på, at musikkens indflydelse på det autonome nervesystem og det endokrine system varierer afhængigt af musikkens frekvens. Desuden viste musik på 528 Hz sig at have en særlig stærk stressreducerende effekt, selv efter kun fem minutters lytning.

432 Hz-musik med en reducerende virkning på den subjektive følelse af angst.

Ud over Solfeggio-frekvenserne findes der også videnskabelige undersøgelser, der undersøger virkningen af andre vibrationsfrekvenser. For eksempel undersøgte en undersøgelse udført af universitetet i Firenze (Italien) og universitetet i Milano (Italien) påvirkningen af musik i 432 hertz på opfattelsen af angst under tandrodsbehandling. Resultaterne viste direkte forskelle mellem patienter, der lyttede til musik, og patienter, der ikke lyttede til musik: f.eks. faldt blodtrykket og hjertefrekvensen i gruppen af patienter, der lyttede til musik. Dette viste, at lytning til 432 Hz-musik havde en effekt på forsøgspersonernes vitale tegn og en positiv, beroligende indflydelse på deres subjektive følelse af angst.

Musik i 432 Hz vibrationsfrekvens.

Vil du vide mere om 432 Hz-musik? Så har vi en spændende artikel til dig! I denne artikel får du svar på alle spørgsmål om dette emne. Derudover har vi også lydprøver der, så du kan få dit eget indtryk af denne musik: Nu mere om 432 Hz musik.
Hvordan lyder 432 Hz-musik? Vi vil naturligvis ikke fratage dig lyden af 432 Hz-musik. God fornøjelse med at lytte

Er der andre frekvenser?

Ja, der findes mange andre frekvenser. En af dem er Schumann-frekvensen, også kaldet Schumann-resonans. Den er opkaldt efter den tyske fysiker og elektroingeniør Winfried Otto Schumann. Schumann-resonans er betegnelsen for det fænomen, at elektromagnetiske bølger af visse frekvenser danner stående bølger langs jordens omkreds. Hvis strålingen har præcis den rigtige bølgelængde, overlejrer og forstærker den sig. På denne måde dannes der bølger, der bevæger sig rundt om jorden næsten otte gange i sekundet. I øjeblikket antages en svingningsfrekvens på ca. 8 Hz (7,83 Hz) som grundlag.

Hvordan er Solfeggio-frekvenserne relateret til Schumann-resonansen?

Det hævdes, at Solfeggio-frekvenserne har deres positive virkninger, fordi de vibrerer i harmoni med Schumann-resonansen på 8 Hz. Musikalsk set udledes frekvenserne ved at starte ved 8 Hz og arbejde sig opad på skalaen oktav for oktav, indtil tonen C vibrerer ved frekvensen 256 Hz og tonen A ved 432 Hz.

Sammenfatning og konklusion.

Som du kan se, er solfeggiofrekvenser et meget spændende emne. Om og i hvilket omfang de vil optage os i fremtiden, og hvilken rolle de vil spille i musikken, er endnu uvist. Det er dog helt sikkert, at frekvenser og vibrationer i almindelighed spiller en væsentlig rolle i musikken og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Musik er vibrationer, ren energi. Derfor ønsker vi, at du bevæger dig gennem dit liv med den rette “dynamik” og har det sjovt med det.

 

Read more >

Frekvenserne i vores krop

Posted on Tones

“At være på samme bølgelængde”

… er en metafor, der ofte bruges til at beskrive følelserne hos to mennesker, der på en eller anden måde ligner hinanden, som harmonerer og passer sammen. Men oprindelsen til dette udsagn kan spores tilbage til radiokommunikation, hvor der som bekendt altid er en SENDER og en RECEIVER, der skal være indstillet på samme frekvens for at kunne kommunikere med hinanden.

Men hvad så, når vi fortolker dette ordsprog anderledes?
F.eks. i overført betydning til krop, sind og sjæl?

Frekvens står for frekvens og bruges som et mål i fysikken. Frekvenser angiver, hvor ofte gentagelser følger hinanden i en tilbagevendende proces, f.eks. i en kontinuerlig svingning. Enheden for frekvens angives i hertz (Hz).

Frekvenser skabes ved svingninger. I elektronikken er denne effekt fundamental. For at antenner kan udsende frekvenser, bringes de først i svingning.
Et andet system kan opfange disse frekvenser via antennerne og dermed fortolke dem. Et eksempel på dette er W-LAN-routeren, som sender signalet via sine antenner, og mobiltelefonen modtager det.
Hvis mobiltelefonen bliver sender og W-LAN-routeren bliver modtager, udveksler enhederne signaler, og på den måde opstår der kommunikation.
Hver frekvens har en bestemt virkemåde

Men ethvert stof og ethvert levende væsen i universet kan analyseres, hvorved en eller flere frekvenser kan påvises og individuelt karakteriseres. Selv usynlige sanseindtryk som f.eks. farver, lyde, lugte eller følelser kan analyseres på denne måde og omdannes til en individuel Hertz-frekvens.

Hver frekvens kan således tildeles en specifik virkemåde. Især inden for medicin og musik er frekvenser og deres virkninger allerede blevet undersøgt på mange måder og anvendt til helbredende formål i forskellige former for terapi. På trods af en nu meget høj effektivitet anses resultaterne ofte endnu ikke for at være klart beviste eller tilregnelige. Men selv om de opnåede succeser ikke er almindeligt anerkendt, bliver frekvenser fortsat behandlet med succes på mange områder, da de har vist sig at være pålidelige i den praktiske anvendelse.
Frekvensernes virkning på os mennesker

Hver enkelt målt frekvens har sine egne karakteristiske egenskaber og dermed en individuel virkning på mennesker. I forskningen af planetariske toner antages det, at de bestemte frekvenser resonerer med menneskets energifelt og visse fysiske processer og dermed har indflydelse på dets generelle sundhedstilstand.

Hvert menneske oplever disse påvirkninger forskelligt, enten som ubehagelige (f.eks. tordenvejr) eller som behagelige, ja, endog gavnlige. Den generelle sundhedstilstand kan således stimuleres og påvirkes på en meget positiv måde.

Mennesker kan opfatte forskellige frekvenser gennem deres ører, øjne og hjernebølger.

I dag er bevidst anvendte frekvenser uundværlige i vores dagligdag. Afhængigt af følsomhed kan disse vibrationer også opfattes i hverdagen, f.eks. i form af elektrosmog.

Hvordan kan frekvenser bruges konkret?

Inden for lægevidenskaben har man i mange årtier anvendt frekvenser både til diagnostik (MRT, røntgen) og til behandling (stimuleringsstrøm, magnetfeltterapi, ultralyd).

For at kunne anvende visse frekvenser med succes er det imidlertid nødvendigt med en resonans i den menneskelige krop. Hvis vi antager, at frekvenser repræsenterer et bestemt svingningsmønster, er det nødvendigt, at kroppen også reagerer på denne svingning og tilpasser sin egen svingning i overensstemmelse hermed.

Vores hjerne vibrerer derfor altid ved en bestemt frekvens. Hvis den f.eks. stimuleres af musik med frekvenser, kan den tilpasse sin vibration på grund af den resonans, den går i med musikken som følge af den udløste stimulans.
Dette kan udløse forskellige bevidsthedstilstande. Dyb afslapning, hvilende søvn, øget kreativitet eller endda healing.

Nøgleord: Helbredelse og sundhed

I vores krop forstår vi frekvens som den målbare, elektriske strøm af energi. Det er blevet fastslået, at den generelle, sunde svingningsfrekvens hos et menneske er 62-72 Hertz.

Hvis disse frekvenser underskrides, svækkes immunforsvaret, og der kan opstå en række sygdomme:

en forkølelse eller influenza kan starte ved kun 58 Hz
Svampeinfektioner starter ved en frekvens på ca. 55 Hz
kronisk træthedssyndrom begynder ved ca. 52 Hz
ved en værdi på under 46 Hz findes kræft i stigende grad hos mennesker

Patogener har en meget lav frekvens, og forurenende stoffer sænker menneskers sunde frekvens.

F.eks. kan konserverede fødevarer, som har en frekvens tæt på nul, allerede nu reducere en persons sunde frekvens betydeligt.

Følgende resultater blev opnået ved målinger af nogle fødevarer:

vores “normale” fødevarer: 0 – 15 Hz
tørrede krydderurter: 20 – 22 Hz
friske krydderurter: 20 – 27 Hz
æteriske olier: 52 – 320 Hz

Så når vores normale kropsfrekvens falder, kan der opstå sygdom, med andre ord bør vi sørge for at holde vores kropsfrekvens på et vist niveau.

Read more >