HealingRife

Rife Frekvenser

Royal Raymond Rife var en amerikansk opfinder og tidlig repræsentant for tidsforstørrelse med høj forstørrelse af cine-mikrografi.

Rife er kendt for sine mikroskoper, som han hævdede kunne observere levende mikroorganismer med en forstørrelse, der blev anset for umulig på sin tid, og for opfindelsen af en “oscillerende stråle”, som han mente kunne behandle forskellige lidelser ved at “devitalisere sygdomsorganismer” ved hjælp af radiobølger. Selv om han kom til at samarbejde med videnskabsfolk, læger og opfindere fra den tid, og hans resultater blev offentliggjort i aviser og videnskabelige tidsskrifter som Smithsonian Institutions årsrapport fra 1944, blev de senere afvist af American Medical Association (AMA), American Cancer Society (ACS) og den almindelige videnskab.

Rife’s tilhængere hævder fortsat, at impulser af elektromagnetiske frekvenser kan uskadeliggøre kræftceller og andre mikroorganismer, der er ansvarlige for sygdomme. De fleste af disse påstande har ingen videnskabelig forskning til støtte for dem, og Rife-maskiner er ikke godkendt til behandling af sundhedsmyndigheder i verden. Flere promotorer er blevet dømt for sundhedssvindel og er blevet sendt i fængsel.

Efter udgivelsen af denne bog blev en række apparater med Rife’s navn markedsført som kur mod forskellige sygdomme som kræft og AIDS. En analyse foretaget af Electronics Australia viste, at et typisk “Rife-apparat” kostede 105 AU$ for et rudimentært kredsløb, der blot producerede en lille pulserende elektrisk strøm (med en enkelt fast frekvens på ca. 40 kHz). Det bestod af et 9-volts batteri, ledninger, en afbryder, en standard 555-timerchip og to korte kobberrør, der skulle fungere som håndholdte elektroder, og som leverede en strøm, der ifølge forfatteren højst var på 1 milliamp. Dens udformning var faktisk næsten identisk med den “zapper”-anordning, som Hulda Clark reklamerede for, snarere end at have meget til fælles med Rife’s oprindelige apparater. Han beskrev dette som “toppen af et enormt isbjerg”, idet der også var en lang række mere avancerede apparater til salg fra forskellige leverandører, der varierede meget i design og i pris fra 1.500 AU$ til 34.000 AU$.

Sådanne “Rife-apparater” har spillet en fremtrædende rolle i flere sager om sundhedssvindel i USA, som typisk har været centreret om apparaternes ubrugelighed og de storslåede påstande, som de markedsføres med. I en sag fra 1996 blev sælgerne af et “Rife-apparat”, der hævdede at kunne helbrede en lang række sygdomme, herunder kræft og AIDS, dømt for sundhedsbedrageri. Dommeren beskrev dem som “målrettet mod de mest sårbare mennesker, herunder dem, der lider af uhelbredelige sygdomme”, og som gav dem falske forhåbninger. I nogle tilfælde er kræftpatienter, der har afbrudt kemoterapi og i stedet har brugt disse apparater, døde. Et par fra Mount Vernon, Donald og Sharon Brandt, der drev en hemmelig sundhedsklinik baseret på Rifes opfindelser, er blevet idømt en kort fængselsstraf. Rife-apparater er i øjeblikket klassificeret som en undergruppe af radionics-apparater, som af almindelige eksperter generelt betragtes som pseudomedicin. I Australien er brugen af Rife-maskiner blevet beskyldt for at være skyld i kræftpatienters død, som kunne være blevet helbredt med konventionel behandling. I 2002 blev John Bryon Krueger, som drev Royal Rife Research Society, idømt 12 års fængsel for sin rolle i et mord og modtog samtidig en dom på 30 måneder for ulovligt salg af Rife-apparater. I 2009 dømte en amerikansk domstol James Folsom for 26 forbrydelser for salg af Rife-apparater, der blev solgt som “NatureTronics”, “AstroPulse”, “BioSolutions”, “Energy Wellness” og “Global Wellness”.

Rife-frekvenser er snart på vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 18 =